Neseklinikk.no

Nese og ansiktskirurgi og mer...                                                  - funksjon og estetikk -

Dr. med Siegfried WenusMedisinstudiet på Technische Univerisität i München.

Jobbet som legestudent i både USA, New Zealand, Sveits, Sør Afrika og Papua New Guinea.

Doktorgrad fra Ludwigs-Maximillians Universität i München.

Jobb på nevrologisk avdeling og barneavdelingen og påfølgende spesialisering i Øre-, Nese- og Halskirurgi på UNN i Tromsø.

Jeg har lang erfaring som Øre-, nese-, halskirurg fra både Universitetssykehuset i Tromsø (UNN) som leder for Neselabben og overlege fra Drammen sykehus.

Spesielle interesser:

Lenge har jeg operert uttalt skjeve neser på sykehuset som trengte omfattende oppbygging. Det offentlige helsevesen skal ikke gi et tilbud på kosmetisk grunnlag og derfor ønsket jeg å tilby dette i en egen privat klinikk som åpnes i begynnelsen av 2013 i Drammen.

Ved operasjoner på nesen holder jeg fokus på både utseende og funsjonen til nesen dvs. å kunne puste bra. Med et bredd spektrum av forskjellige metoder er det lett å finne den individuell beste løsningen. For den spesielle problemstillingen av innklapping av nesevinger har jeg utviklet en minimal invasiv operasjonsmetode med presentasjon på ØNH-foreningens høstmøte og på den internasjonale kongressen for europeiske forening av ansiktskirurger (EAFPS) i 2013.

Jeg har lang erfaring av korreksjon av aurikkelen - ytre øre (utstående ører). I 2005 inførte jeg den «kniveless otoplasty» av dr. Peled i Norge. For mer kompliserte tilfeller har jeg erfaring med de fleste metoder som brukes internasjonal. Se foredrag: Aurikkelplastikk - noe nytt? hold på Norges ØNH-nettundervisning.

I over 10 år har jeg undervist unge kolleger i bihulekirurgi og utfører avanserte inngrep hvis nødvendig. Jeg var den først til å bruke ballongdilatasjon i Norge.

Huden har lenge hatt min spesielle oppmerksomhet med jakt etter de beste kosmetiske resultater. Jeg prioriterer metoder som er vitenskaplig dokumentert og gi best effekt med minst mulig ubehag og bivirkninger. Min spesial interesse er fjerning av føflekker ved vanskelie områder og allikevel oppnå optimal kosmetisk resultat. Det aldrende ansiktet behandler jeg med både Botulinum, filler og Pelleve. Når aldersforandringer har kommet for langt hjelper til slutt bare et kirurgisk inngrep - faclift eller ansiktsløft. Jeg har lang erfaring ved operasjoner i ansiktet og kjenner anatomien.

Det viktigste bak alle teknikker og operasjonsmetoder er kjærligheten til pasienten og fokus på å oppnå det beste resultat.


Utdanning

ØNH-spesialist

Sivilingeniør

Medlem


Den Norske Legeforeningen (DNLF)


European academy for facial plastic surgery (EAFPS)

Eier

Apolloklinikk AS

som omfatter:

Føflekkspesialisten i Drammen og

Neseklinikk i Drammen.

Jobber i

Føflekkspesialisten i Drammen

Neseklinikk i Drammen

Drammen Sykehus

Asker Klinick som neseoperatør